Jelení speciality
Medailonky z jelena na houbovém ragů
180,-
Jelení guláš provoněný červeným vínem a tymiánem, domácí špekový knedlík, cibulka
185,-
Jelení hamburger s brusinkami a granátovým jablkem, hranolky, tatarka
185,-
Denní nabídka |
||
Pondělí | 18.02 | |
Polévka | CELEROVÝ KRÉM S KRUTONKY | |
Menu č.1 | SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY | 90,- |
Menu č.2 | PEČENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO NA CIBULI A ČESNEKU, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 100,- |
Menu č.3 | VEPŘOVÝ STEAK GRATINOVANÝ 3 DRUHY SÝRŮ, PEČENÉ BRAMBORY, TATARKA | 130,- |
Úterý | 19.02 | |
Polévka | HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | |
Menu č.1 | ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A HERMELÍNOVOU OMÁČKOU S KUKUŘICÍ | 90,- |
Menu č.2 | VEPŘOVÝ STEAK Z KRKOVIČKY S OPEČENOU SLANINKOU A PLÁTKY ČESNEKU, HRANOLKY | 100,- |
Menu č.3 | MORAVSKÝ TALÍŘ (ŽEBÍRKA, UZENÝ BOK, KLOBÁSEK, PEČÍNKA), DUŠENÉ ZELÍ A OPÉKANÝM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 135,- |
Středa | 20.02 | |
Polévka | KUKUŘIČNÁ S CHLEBOVÝMI KRUTONKY | |
Menu č.1 | PEČENÝ BŮČEK NA HRÁŠKU A MRKVI, VAŘENÉ BRAMBORY | 90,- |
Menu č.2 | DUŠENÉ HOVĚZÍ CHILLI CON CARNE, ČERSTVÝ CHLÉB | 100,- |
Menu č.3 | GRILOVANÝ HEMELÍN S BRAMBOROVÝMI DUKÁTKY, PIKANTNÍ DIP | 130,- |
Čtvrtek | 21.02 | |
Polévka | SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU | |
Menu č.1 | VEPŘOVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, CIBULKA | 90,- |
Menu č.2 | KUŘECÍ MEDAILONKY V TĚSTÍČKU Z TYKVOVÝCH SEMÍNEK, BRAMBOROVÁ KAŠE | 100,- |
Menu č.3 | PIZZA Z NAŠÍ PECE 33CM CREMA(SMETANA, MOZZARELLA, ŠUNKA, PARMAZÁN, RUCOLA) | 130,- |
Pátek | 22.02 | |
Polévka | GULÁŠOVÁ S KLOBÁSKOU A BRAMBORY | |
Menu č.1 | SMAŽENÉ KARBENÁTKY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZELENINOVÝ SALÁTEK | 90,- |
Menu č.2 | ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, DUŠENÁ RÝŽE | 100,- |
Menu č.3 | MEDAILONKY Z PANENKY VE SLANINOVÉM KABÁTKU, DOMÁCÍ AMERICKÉ BRAMBORY, ČESNEK DIP | 145,- |
Sobota | 23.02 | |
Polévka | DLE DENNÍ NABÍDKY | |
Menu č.3 | SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK SPECIÁL, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU A SLANINOU | 130,- |
Copyright © Restaurace a penzion U Honzáků Webdesign Webwings s.r.o. Grafika M-design